Anett Nielsen
Geir Nielsen

M&A AS er en familieeiet bedrift. Selskapet spesialiserer seg på markedsføring og analyse. Selskapets eiere har bred erfaring og utdanning innenfor markedsføring, analyse, logistikk og økonomi. 

OM M&A AS

Geir Nielsen er selskapets styreleder. Geir har mangeårig erfaring innenfor logistikk og forretningsutvikling, blant annet som assisterende regionsdirektør i NorCargo AS, Logistikk Direktør i Bring Warehousing AS, Vise Directour i Bring Warehousing AB og daglig leder i Holmskau Rental AS. Geir har siden april 2013 vært daglig leder og eier av Logcon AS.     

Tlf: +47 48 29 00 00

Mail: geir@logcon.no

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/geir-nielsen-54b3ba41/

Anett er daglig leder i selskapet. Anett har en Master of Business and Economics (MBE) fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i Logistikk og er sertifisert Prince2 prosjektleder. Anett har utstrakt erfaring innenfor logistikk, ledelse, analyse og prosjektledelse. Anett har blant annet jobbet som leder for kundeserviceavdelingene til forsyningssenteret til Helse Sør-Øst. I tillegg til å være Daglig Leder i A&A AS er Anett ansatt som Controller og prosjektleder i Vingmed AS, et markedsledende selskap innenfor Medisinteknisk utstyr og legemidler.  

Tlf: +47 99 55 15 35

Mail: anett@ma-as.com

Linkedin: www.linkedin.com/in/anett-nielsen-86b1962

Call

Anett Nielsen: 99551535 

Geir Nielsen: 48290000

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now